Najnovšie recenzie zo sekcie Stolné hokeje
- Osvedcená klasika.
Naozaj nadčasová hra. Hrávame to u nás v rodine celé generácie. Už nech mi chalani vyrastú.
Spokojnosť a radosť z darčeku
- príjemné a zábavné prevedenie
- dá sa celkom dobre zabaviť asi všetkým vekovým kategóriám
- stôl mohol byť spravený trošku mohutnejšie, ale zatiaľ drží
- chýba možnosť pripojenia adaptéra namiesto batérií, možno ho dorobím
- stôl prišiel na niektorých miestach jemne poškodený ešte od výrobcu, ale nemá to vplyv na hrateľnosť
- v rohoch je naozaj slabšie prúdenie vzduchu, puk sa tam občas zasekne, treba ho posunúť rukou
- Bezkonkurenčne najlepší stolný hokej, čo sa týka kvality materiálov a spracovania.
- Velka hracia plocha, pevne figurky, kvalitne vyhotovenie
- Zabava pre celu rodinu
- dobra hra pre deti a dospelych
- stary hokej dosluzieval tak som kupil tento a vylepsil ho zmiesanim dielov zo stareho hokeja.
- slabsie plasty, hlavne tycky
- vidno, ze kvalita isla postupne dole, pred niekolkymi rokmi sa ten hokej vyrabal kvalitnejsie.
kto pozna stary hokej, ktory sa vyrabal so zeleznymi tyckami tak ten povie, ze tento hokej je uz slabota. Nema to taky smrnc s tymi plastovymi tyckami. Preto som si ho poskladal po svojom. Od mamy som doniesol ten isty hokej, ktory som kupil ako mlady chalan len vtedy to bolo kvalitnejsie. A plastove tycky som vymenil za kovove, dokonca moj syn chcel aj stareho brankara. Teraz ten hokej je inej kvality.
kvalitna konstrukcia
- Skvelá zábavka pre deti, teenagerov i dospelých
- potrebných až 6 ks bateriek
Celkovo dobrá hra...
- vyborny pomer cena kvalita, vyborna zabava so synom
- zatial neviem
vsetko OK
- Produkt som videl u kamarátov a oslovil ma. Je vhodný pre deti i dospelých.
- Super plocha
- Pekne prevedenie
- Dúfam že vydrží tak dlho ako pôvodná hracia plocha
Spokojnosť
- super....urcite odporucam nielen pre deti ale aj pre dospelych
- Super zábava.
- Len trochu krehké mantinely a nedajú sa lepiť :)
Výborné na odreagovanie a hráme celá rodina :)
- Deti do klubu
Hra je veľmi dobrá , deti z nej majú radosť..
- Je to perfektný stolný hokej, aj keď sa trošku zasekáva jedna figúrka.
Určite odporučím tento stolný hokej každému, kto bude hľadať nejakú plnohodnotnú hru. Zábava je zaručená. Je to zábave pre malých aj veľkých.
- Vhodné pre nenáročných...
- Plasty nižšej kvality, ale zodpovedajú cene....
Je to to hra, pri ktorej sa môžu zabaviť malí i veľkí...
n
- veľmi krásny, pevný, krásne postavičky hráčov - manžel je nadšený...priatelia a známy rovnako - už sa hrajú "profi"zápasy v obývačke ;)
odporúčam
- Super hra pre celu rodinu.
Velmi odporucam. Samozrejme, treba trosku investovat. Na slovenske pomery trosku draha hracka. Ale vysledok stoji za to.
Skor profi hracka ako len hracka pre deti.
Ak sa vam podari presvedcit manzelku, ze syn potrebuje taku drahu hracku, tak vam garantujem, ze si pridete na svoje.
- Klasika.
- Extremne znizena kvalita oproti originalu.
U svokrovcov mame 20 rocny a vyzera ze tento v pohode prezije.
Zobrazujem 101 - 120 zo 134 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 [ 6 ] 7 Ďalšie »